Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και η αποστολή της θα δρομολογηθεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσής σας. Αν η μεταφορά γίνει από άλλη τράπεζα, συνήθως χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες να εμφανιστεί η πληρωμή. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα, η πληρωμή εμφανίζεται την ίδια ή επόμενη εργάσιμη μέρα.

Η κατάθεση γίνεται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας ή το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προεξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

  • Τράπεζα Πειραιώς

  • Τράπεζα Eurobank

Με την πραγματοποίηση της κατάθεσης, παρακαλούμε όπως αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης στο chr.giannakis@outlook.com, σημειώνοντας στο θέμα τον αριθμό της παραγγελίας σας, προκειμένου να ξεκινήσουμε άμεσα την επεξεργασία της.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας, θα προχωρήσουμε σε ακύρωσή της, κατόπιν ενημέρωσής σας.

 

Πιστωτική/ Χρεωστική Κάρτα

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως και στο φυσικό μας κατάστημα δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners όλων των τραπεζών (π.χ. Alpha, Εθνική, Πειραιώς, Eurobank κ.τ.λ.). Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται μέσω ασφαλούς σύνδεσης της τράπεζας Πειραιώς και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

 

PayPal

To Paypal είναι υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως για ασφαλείς συναλλαγές στο Internet. Πληρώστε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.